Ενημέρωση των προπονητών για τους νέους κανονισμούς

Οι μεταγραφές της νέας σεζόν στο χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σύνδεσμος διαιτητών και η ΟΧΕ καλεί τους προπονητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά στις αλλαγές που υπάρχουν σε ότι αφορά τους κανονισμούς εντός αγωνιστικού χώρου.

Το παρών θα δώσει και η ΑΕΚ για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις αλλαγές της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΔΕΠ/ΟΧΕ σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΟΧΕ καλεί τους προπονητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Handball Premier, την ερχόμενη εβδομάδα (24/9), αλλά και των λοιπών κατηγοριών εν ευθέτω χρόνο, η Επιτροπή Πρωταθλήματος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καλεί τους προπονητές στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη όπως, παρακολουθήσουν σχετική ενημέρωση για τους νέους Κανονισμούς Παιδιάς ως ακολούθως: Τετάρτη 21/9/2016. Ώρα 18:00 γραφεία συνδέσμου ΣΥ.Δ.Χ.Α. (Μονής Προδρόμου & Αριστοτέλους). Ώρα 18:00 γραφεία συνδέσμου ΣΥ.Δ.ΧΕ.ΒΕ (Καυτατζόγλειο Εθνικό Στάδιο, Προεκ. Αγ. Δημητρίου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X