Ντέμης για Διαμαντίδη: Είσαι ο κορυφαίος της 20ετίας

Ντέμης για Διαμαντίδη: Είσαι ο κορυφαίος της 20ετίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Αλέξης Σπυρόπουλος φιλοξένησαν στην εκπομπή τους τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να αποθεώνει τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟ, για τα όσα προσέφερε στο μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι μεγάλη μου τιμή. Είσαι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια. Ο λόγος που ήθελα να βγεις στην εκπομπή είναι γιατί θεωρώ ότι ξεπερνάς τα όρια του αθλήματος και είσαι ένα παράδειγμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντέμη ο οποίος συνέχισε:

«Δεν ήταν απλώς ότι είχες ένα χάρισμα, αλλά εκεί που έφτασες είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχεις κάνει. Έχεις ένα ταλέντο που το έφτασε στα ύψη. Η εκτίμηση που σου έχω, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σου, το ήθος σου, τον αλτρουισμό σου. Είσαι ένα παράδειγμα αθλητή», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε προς τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού:

«Γνώμη μου… δεν έχεις καταλάβει το πόσο μεγάλος αθλητής υπήρξες. Όχι ακόμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X