Η "ελληνοποίηση" του Ολυμπιακού

Η "ελληνοποίηση" του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, που παρέταξε ο Πάουλο Μπέντο για τον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις, δεν έχει ούτε έναν Έλληνα.

Μια ιστορική πρωτοτυπία έχει η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Πάουλο Μπέντο για το ματς του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Κι αυτό διότι στο βασικό σχήμα δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας (!), κάτι που συνιστά ιστορικό γεγονός για τους «ερυθρόλευκους» και την πορεία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βεβαίως, ουδέν μεμπτόν υπάρχει και η επιλογή σε κάθε ομάδα οφείλει να γίνεται με ποδοσφαιρικά κριτήρια και μόνο. Η αναφορά έχει περισσότερο ιστορική αξία και φυσικά αποκτά έξτρα ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς ότι τα έσοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έφτασαν μέχρι τα 90 εκατ. ευρώ, της έδιναν την αγοραστική δύναμη να αποκτήσει ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες διεθνείς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ελιουνούσι, Σεμπά, Μάριν, Ιντέγε.

πηγή sdna

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X