"Σεντένο και Ράιτ οι πρώτοι"

"Σεντένο και Ράιτ οι πρώτοι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους Κοσταρικανούς, Μπράιν Ρουίζ και Ζοέλ Καμπέλ να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας “diez”, γράφει για τους Κοσταρικανούς ποδοσφαιριστές που έχουν πατήσει και έχουν αγωνιστεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με αντίπαλο την Ρεάλ, κάνοντας αναφορά φυσικά στους πρώην “κιτρινόμαυρους” Βάλτερ Σεντένο και Μαουρίσιο Ράιτ, όπου ήταν οι πρώτοι.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: “οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο Μπερναμπέου, είναι οι παλιοί διεθνείς ποδοσφαιριστές της Κόστα Ρίκα, Σεντένο και Ράιτ τη σεζόν 2002/03 με την φανέλα της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Σεντένο είχε σκοράρει σε εκείνο το παιχνίδι το πρώτο του γκολ σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Και ο Ράιτ είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, απέναντι στον τωρινό προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X