Άτιτς στο enwsi.gr: «Μπορώ να σταθώ στο επίπεδο αυτό, έτοιμη για το βήμα παραπάνω η ΑΕΚ»

Άτιτς στο enwsi.gr: «Μπορώ να σταθώ στο επίπεδο αυτό, έτοιμη για το βήμα παραπάνω η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Το φιλικό με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν το πιο σπουδαίο γεγονός στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Η Ένωση, άλλωστε, δεν αντιμετωπίζει… κάθε μέρα την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έτσι, τα κίνητρα ήταν πολλά για όλους τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι είχαν σαν στόχο να… βγάλουν στο παρκέ τη δουλειά των προηγούμενων εβδομάδων.

Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, είχαν λίγα… περισσότερα κίνητρα, με τον Έντιν Άτιτς να είναι ένας εξ αυτών. Ο διεθνής Βόσνιος άσος ήταν εντυπωσιακός κατά διαστήματα και η εμφάνισή του «σκόρπισε» χαμόγελα. Σε τέτοιο σημείο, ώστε να υπάρξει… αντιστροφή κλίματος αναφορικά με την περίπτωσή του.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φιλικού με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μίλησε στο enwsi.gr για την εμφάνισή του, την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιούρι Ζντοβτς, ενώ αποκάλυψε και το τι αναμένεται να συμβεί όσον αφορά το μέλλον του στην Βασίλισσα.

Μιλώντας για το φιλικό κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ο ταλαντούχος άσος τόνισε πως «θεωρώ ότι μου εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μου… βγήκε το παιχνίδι! Είχα όρεξη, είχα ενέργεια και είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μου».

Ο Βόσνιος ήταν παρών από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και φρόντισε να κάνει «Ήταν κουραστική από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχω κάνει. Θεωρώ πως θα βγει το αποτέλεσμα της δουλειάς στα επόμενα φιλικά. Αυτό το πιστεύει και η υπόλοιπη ομάδα».

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορούσε στην παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας, για τη νέα σεζόν και όπως ξεκαθάρισε «μίλησα με τον κόουτς Ζντοβτς και μου είπε να σκεφτώ πολύ καλά την επόμενη κίνησή μου. Το θέμα, όμως, είναι και διοικητικό. Εγώ, από την πλευρά μου, μπορώ να παίξω και να σταθώ στο επίπεδο που θέλει η ΑΕΚ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την «ομάδα του στρατού» και εξήγησε γιατί είναι μήνυμα ενόψει συνέχειας. «Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ένα… μήνυμα προς τον κόσμο. Η φετινή ΑΕΚ είναι ικανή για το καλύτερο και είναι ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X