Ιτούδης: «Απαράδεκτοι στην αρχή»

Ιτούδης: «Απαράδεκτοι στην αρχή»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη φιλική νίκη επί της ΑΕΚ στάθηκε στο κάκιστο αμυντικά πρώτο δεκάλεπτο της ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας πως στη συνέχεια… ανέβηκαν οι στροφές, ενώ αναφέρθηκε και στην απαιτητική σεζόν που έρχεται.

Για το παιχνίδι: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την βράβευση και την φιλοξενία. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, όπου δεχτήκαμε 27 πόντους και αυτό ήταν απαράδεκτο. Ημασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια και παίξαμε λίγο καλύτερα. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την εποχή. Δεν είναι δικαιολογία ότι λείπουν πολλοί παίκτες».

Για τους στόχους: «Οταν εργάζεσαι για την ΤΣΣΚΑ ξέρεις ποιές είναι οι προσδοκίες και οι στόχοι, που είναι καλό μπασκετ αλλά και τίτλοι. Δεν κρύβουμε τις προσδοκίες μας, αλλά είμαστε και ρεαλιστές. Εχουμε τρεις σέντερ έξω αυτή τη στιγμή (Χάινς, Φρίλαντ, Κουρμπάνοφ) και δεν είναι το πιο εύκολο για το ροτέισον στα φιλικά και τις προπονήσεις. Το νέο σύστημα της Euroleague δεν δίνει τη δυνατότητα όπως το παλιό σύστημα να ξεκουράσεις παίκτες, αφού αρκούσε η πρόκριση στον δεύτερο γύρο, ανεξαρτήτως θέσης. Καθε ματς μετράει και κάπως έτσι φτιάχνουμε την προετοιμασία μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X