Από οικοδεσπότης… γλάστρα ο Γκιρτζίκης στο Συνέδριο της UEFA!

Από οικοδεσπότης… γλάστρα ο Γκιρτζίκης στο Συνέδριο της UEFA!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπόδικος τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, είχε δηλωθεί πριν από ένα μήνα στην UEFA ως εκπρόσωπος της ελληνικής ομοσπονδίας στο Συνέδριο, όταν ακόμα ο ίδιος ήταν στην προεδρία της.

Εννοείται πως ήθελε και να μιλήσει, αλλά και να ψηφίσει στο Συνέδριο της UEFA που πραγματοποιείται στο Λαγονήσι, ενώ φέρεται να είχε ετοιμάσει και τον λόγο του!

Μετά, όμως, από την αναγκαστική παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ λόγω της παραπομπής του σε δίκη για κακουργηματική απιστία, η UEFA τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί ούτε να μιλήσει, ούτε να ψηφίσει, ενώ του απαγόρευσε να μετάσχει σε οποιοδήποτε θεσμικό γεγονός, θεσμική εκδήλωση ή εργασίες του Συνεδρίου!

Το μόνο που του επέτρεψε, ήταν να δώσει το παρών στις κοινωνικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου, όπως π.χ. γεύματα και άλλα, κάτι που ασφαλώς η UEFA το κάνει με όλους τους… πρώην.

Απόδειξη για όλα αυτά ήταν ότι για λογαριασμό της οικοδέσποινας Ελλάδας, μίλησε αλλά και ψήφισε, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου.

Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Γκιρτζίκης βρέθηκε στο Συνέδριο της UEFA και απλώς… έφαγε και παρίστατο. Όλα τα υπόλοιπα του τα απαγόρευσαν, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ήθελαν να επισημοποιήσουν-νομιμοποιήσουν την παρουσία του εκεί.

Από οικοδεσπότης δηλαδή, μετατράπηκε σε… γλάστρα!

Το πιο αστείο απ’ όλα, βέβαια, ήταν να βλέπεις να πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια του «συστήματος», επειδή ο Γκιρτζίκης κατάφερε να είναι στον… μπουφέ του Συνεδρίου! Εκεί όπου –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- κατέφυγε απ’ ευθείας μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία!

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X