«Ασπίδα» ο Σαραϊδάρης για Σιδηρόπουλο

Με Σιδηρόπουλο και κεκλεισμένων ο τελικός!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τον παραπεμπτικό βαθμό του παρατηρητή Γιανναδάκη για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης έχει θετική άποψη για τη διαιτησία του στη Λιβαδειά και δεν πρόκειται να τιμωρήσει τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι.

Η κίνηση του Λασιθιώτη παρατηρητή να βάλει παραπέμψιμο βαθμό στον Τάσο Σιδηρόπουλο, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει πέναλτι επάνω στον Μπεργκ στον αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις κι αυτό παρ’ ό,τι διαιτητικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειχνε να κυλάει απόλυτα ομαλά.

Το γεγονός βέβαια ότι ο Γιανναδάκης έβαλε χαμηλή βαθμολογία (7,9) στον Δωδεκανήσιο ρέφερι, δεν σημαίνει πως αυτή είναι και δεσμευτική για την ΚΕΔ, καθώς έχει το δικαίωμα να μην την λάβει υπόψιν της κι ως εκ τούτου να μην τιμωρήσει τον εν λόγω διαιτητή.

Αυτό μάλιστα προτίθεται να κάνει και ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ στην Επιτροπή Ορισμού της ΚΕΔ, Δημήτρης Σαραϊδάρης, που δεν δείχνει καμία διάθεση να παίξει τα… παιχνίδια του συστήματος.  Πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι ο ίδιος θεωρεί πολύ καλή τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στη Λιβαδειά, το πέναλτι προφανώς κι έγινε στον Μπεργκ κι ως εκ τούτου δεν έχει καμία διάθεση να τον βάλει στο “ψυγείο”.

Παρ’ όλα αυτά πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σιδηρόπουλος, που σημειωτέον σφυρίζει σήμερα τον αγώνα Κλαμπ Μπριζ-Λέστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα βρίσκεται εκτός ορισμών το προσεχές Σαββατοκύριακο, όχι ωστόσο λόγω τιμωρίας, αλλά επειδή θα βρίσκεται σε σεμινάριο της UEFA.

Από εκεί και πέρα βέβαια παραμένει άγνωστο ποια στάση θα κρατήσει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Επιτροπή Ορισμού, Δημήτρης Γκρούτσης, εκείνο ωστόσο που διαρρέει κι ο ίδιος είναι πως ούτε γι’ αυτόν θα είναι δεσμευτική η βαθμολογία των παρατηρητών. Σε περίπτωση πάντως που υπάρξει διαφωνία, τότε θα κληθεί να το… πάρει επάνω του ο -επιδιαιτητής- Κύρος Βασάρας.

Πηγή: Sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X