Θα επιτραπεί σκάνδαλο με Γκιρτζίκη;

Τους άδειασε η ΦΙΦΑ, "τρεκλίζουν" οι Γκρανκάσες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν να μην τρέχει τίποτα δίνει το «παρών» στο συνέδριο της UEFA ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Παρόλο που έχει παραιτηθεί από τη θέση του, η ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να μην έχει ανακληθεί η διαπίστευσή του στις εργασίες (όπου παρευρίσκεται με την κόρη του και τον εκτελεστικό διευθυντή, Παυσανία Παπανικολάου).

Βέβαια, η UEFA έχει δείξει ήδη το πώς αντιμετωπίζει τον έκπτωτο πρόεδρο, αφού δεν κάλεσε ούτε εκείνον, ούτε τους άλλους πέντε υπόδικους για την κάρτα υγείας στο δείπνο που θα γίνει το βράδυ σε εστιατόριο της Βάρκιζας (με τις προσκλήσεις να έχουν εκδοθεί πριν ανακοινώσουν επίσημα τις παραιτήσεις τους).

Ωστόσο η παρουσία του Γκιρτζίκη στο συνέδριο γεννάει δυο εύλογα ερωτήματα, από την απάντηση των οποίων θα κριθεί αν θα γίνει πρωταγωνιστής ενός ακόμα σκανδάλου.

Εν πρώτοις λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον αν θα του επιτραπεί από τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη εκφωνήσει λόγο στο συνέδριο, ως είθισται να γίνεται με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που φιλοξενεί το συνέδριο. Και κυρίως αν θα έχει γίνει το ακόμα πιο προκλητικό, να συμμετάσχει δηλαδή στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου προέδρου, ψηφίζοντας ως εκπρόσωπος της χώρας μας.

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X