Γραμμένος: «Δεν πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας 'θέλω'»

Γραμμένος: «Δεν πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας 'θέλω'»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης καλώντας στο βήμα τον κ. Γραμμένο εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι αυτός θα κερδίσει τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ευχήθηκε η νέα περίοδος να είναι καλύτερη από πέρσι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτό θα γίνει με μεράκι που διακρίνει τους διοικούντες της ΕΠΣΘ. «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το πιο αγνό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και πρέπει να αντέξει σε πείσμα όλων», τόνισε ο κ. Γραμμένος. Επίσης εξέφρασε τη χαρά του που η ΕΠΣΘ ήταν από τις πρώτες που συντάχθηκε στον αγώνα να ξεφύγει το ποδόσφαιρο από το τέλμα.
«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι εμείς δε θέλουμε να πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας ‘θέλω’. Δεν θέλουμε να πάμε για τη νομή της εξουσίας. Αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να υποφέρει και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η επόμενη μέρα θα είναι μία άλλη μέρα με κατεύθυνση προς το καλύτερο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί απ’ αυτό βγήκαμε κι αυτό υπηρετούμε», συμπλήρωσε ο κ. Γραμμένος.
πηγή gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X