Ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΧΕ

Ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΧΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά στην Έδεσσα το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΚΕΔ/ΟΧΕ με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σωτήρης Μίγκας σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ήταν ένα πετυχημένο σεμινάριο που συμμετείχαν 52 διαιτητές και παρατηρητές Α’ κατηγορίας, αλλά και νέοι διαιτητές έως 22 ετών. Ευχαριστούμε τον Δήμο Έδεσσας, τον Αερωπό και την ΟΧΕ για την στήριξη τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

Παρευρέθηκε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διαιτησίας Ντράγκαν Νατσέφσκι, ο οποίος δίδαξε τους νέους κανονισμούς, την προοδευτικότητα των ποινών, ΤΟ επιθετικό φάουλ και την ποινή των 7 μέτρων (πέναλτι). Οι κατευθύνσεις που δόθηκαν από την ΚΕΔ ήταν πάνω στο νέο μοντέλο της Διεθνούς Ομοσπονδίας και τους νέους κανονισμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία των διαιτητών και των παρατηρητών και ακόμα περισσότερο διότι αποδείχθηκε στα τεστ ότι ήταν πολύ καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι. Το ποσοστό επιτυχίας άγγιξε το 90%! Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν παρευρέθηκαν και οι προπονητές, τους οποίους αφορούν επίσης οι νέοι κανονισμοί»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X