Η Δόξα Λευκάδας στην Α1 μπάσκετ

Η Δόξα Λευκάδας στην Α1 μπάσκετ
Photo Credits: INTIME

Η Δόξα Λευκάδας θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς στην Α1. Η πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τρία μέλη της ΕΟΚ, τον γενικό γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη, τον ταμία Δημήτρη Μπασούρη και το μέλος Γιάννη Αλεξόπουλο, και δύο του ΕΣΑΚΕ, τον πρόεδρο Μιχάλη Μελή και τον γενικό γραμματέα Γιάννης Ψαράκης, επέλεξαν την ομάδα που αγωνιστικά ήταν η πρώτη επιλαχούσα για να πάρει τη θέση. Λέγεται πως η ψηφοφορία έληξε… 3-2!

Οι επτανήσιοι δεν ήταν το φαβορί, καθώς το Ηράκλειο φάνταζε να έχει αυτό το ρόλο, ωστόσο τελικά επικράτησαν και θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α1. Εκκρεμεί το τυπικό σκέλος της ενημέρωσης του ΔΣ της ΕΟΚ και της έγκρισης από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Μετά την απόφαση αυτή, Ηράκλειο, Αρκαδικός, Πανιώνιος, Ηρακλής και Καβάλα, που διεκδικούσαν επίσης τη 14η θέση, θα λάβουν μέρος στην Α2.

Η πρώτη αγωνιστική της υποχρέωση θα είναι την επόμενη Τετάρτη, εντός έδρας απέναντι στο Ρέθυμνο για την πρώτη αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου, αλλά ουσιαστικά θα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα πρωταθλήματος, στις 8 (ή 9) Οκτωβρίου, εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X