Η ΑΕΚ ντύθηκε… δράκος (VIDEO)

Η ΑΕΚ ντύθηκε… δράκος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές της βραδιές έζησε η ΑΕΚ μία ημέρα σαν σήμερα το 1978. Η σπουδαία εκείνη ομάδα υποδεχόταν την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Πόρτο στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Ο αγώνας μετατράπηκε σε… πάρτι με τον «Δικέφαλο» να συνθλίβει τους «Δράκους» επικρατώντας με το εμφατικό 6-1 που έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο… χορός των γκολ ξεκίνησε από το 3’ με την κεφαλιά του Μπάγεβιτς.

Λίγα λεπτά αργότερα (16’) ο Αρδίζογλου διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ για να κάνει το 3-0 και πάλι ο Μπάγεβιτς (18’) σκοράροντας εκ νέου με το κεφάλι. Το ημίχρονο έληξε με 4-0 έπειτα από ωραίο βολέ του Κύπριου Τάσου Κωνσταντίνου στο 39’.

Στην επανάληψη οι Ίβηρες έδειξαν σημάδια ζωής με τον Ολιβέιρα να μειώνει σε 4-1 στο 50’ για να απαντήσει ο Νικολάου στο 58’. Το κερασάκι στην… τούρτα για το τελικό 6-1 έβαλε ο Θωμάς Μαύρος στο 60’.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X