Πατίτο: «Δεν θα ξαναδώσω ασίστ στον Αλμέιδα!»

Πατίτο: «Δεν θα ξαναδώσω ασίστ στον Αλμέιδα!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδωσε δύο ασίστ, έφτιαξε πολλές φάσεις και δεδομένα το σημερινό επίσημο ντεμπούτο του Πατίτο ήταν ιδανικό για τον Αργεντίνο.

Ο Πατρίτσιο Ροντρίγκες μίλησε στην κάμερα της NOVA τονίζοντας για την απόδοση του και το ματς «Μακάρι να πάει έτσι και το υπόλοιπο πρωτάθλημα, Δουλειά μου είναι να βγάζω τις ασίστ στους επιθετικούς και εκείνοι να σκοράρουν. Αυτό θα προσπαθώ σε κάθε ματς» ανέφερε αρχικά.

Για το σε ποια θέση νιώθει περισσότερο άνετα μέσα στο γήπεδο: «Το πόσο άνετα θα νιώθω εξαρτάται από τον αντίπαλο. Σήμερα ένιωθα άνετα και στον άξονα αλλά και στα πλάγια».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Μου άρεσε πάρα πολύ που όταν χάναμε μία μπάλα, ο κόσμος συνέχιζε να μας εμψυχώνει και να τραγουδά». Για το ότι αυτός έκανε τις πάσες αλλά ο Αλμέιντα μάζεψε όλες τις… δάφνες, ο Πατίτο είπε χαριτολογώντας: «Την επόμενη φορά δεν θα του δώσω τη μπάλα. Ή θα σκοράρω μόνος μου ή θα γυρίζω τη μπάλα προς τα πίσω!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X