Κι άλλο ταλέντο στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Κι άλλο ταλέντο στις Ακαδημίες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμείωτους ρυθμούς προχωρά η ενίσχυση των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση απέκτησε σήμερα ακόμα έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, από την ελληνική αγορά. Ο λόγος για τον 16χρονο Δημήτρη Πετρίδη, που αποκτήθηκε από το Λουτράκι, με τον νεαρό άσο να περνά την πόρτα των γραφείων της ΑΕΚ, να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να φωτογραφίζεται μάλιστα και με τους Τόνι Σαβέβσκι και Νίκο Γεωργέα.

Για την εν λόγω μεταγραφή εξέδωσε ανακοίνωση και το Λουτράκι, αναφέροντας τα εξής:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πετρίδη (18/7/2000) στην Π.Α.Ε Α.Ε.Κ. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι σε ηλικία 6 ετών και περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα της Σχολή μας ενσωματώθηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 12/9/2015 σε αγώνα του Κυπέλλου Κορινθίας, ενώ δύο μήνες αργότερα, 21/11/2015, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 8 συμμετοχές. Του ευχόμαστε υγεία, να συνεχίσει να δουλεύει με υπομονή και επιμονή, έτσι ώστε να δει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα να γίνονται πραγματικότητα στη νέα του ποδοσφαιρική οικογένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X