Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-2017! (ΦΩΤΟ)

Χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και σήμερα άρχισαν να… καταφτάνουν τα πρώτα σήματα με την καινοτομία της Nike.

simaΗ παραλαβή της κυρίως παρτίδας από την Βρετανία με περίπου 6.000 έγινε σήμερα και έφυγαν τα σήματα κατευθείαν στο εκτυπωτήριο για να αρχίσει να τυπώνει για τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ.

Ο χαμός που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ είναι μεγάλος με τις παραγγελίες πλέον να έχουν ξεπεράσει τις 1.000!

Μάλιστα, οι νέες φανέλες θα βρίσκονται την Κυριακή (στο πλαίσιο του αγώνα με την Ξάνθη που αρχίζει στις 16:00) στις μπουτίκ του ΟΑΚΑ για να διατεθούν στον κόσμο της ΑΕΚ που έχει… σπάσει τα τηλέφωνα της ΠΑΕ από χθες. Η μία μπουτίκ θα βρίσκεται στα επίσημα ανάμεσα σε VIP και την Θύρα 29 και η δεύτερη στην εξωτερική πλευρά έξω από τη Θύρα 9.

Την επομένη του αγώνα οι εμφανίσεις θα βρίσκονται και στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι (στο ισόγειο των γραφείων), ενώ σύντομα θα βρίσκονται και σε μεγάλα καταστήματα με αθλητικά κέντρα.

Και για όσους έχουν ερωτήματα, η ίδια φανέλα που παρουσιάστηκε χθες, το ίδιο ακριβώς σχέδιο μπορεί να αγοράσει όποιος το επιθυμεί.

Ως προς τις παιδικές εμφανίσεις (στα μικρά νούμερα) ενδεχομένως να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση μίας – δύο ημερών (να έρθουν δηλαδή εδώ από Τρίτη – Τετάρτη) γιατί στις παιδικές αλλάζει και ο χορηγός και αντί για το “Πάμε Στοίχημα” μπαίνει το έβλημα του ΟΠΑΠ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα ευχαριστεί την εταιρεία “Interprint” του κ. Γκόγκα για τη συμβολή του στην υλοποίηση της ιδέας με το σχετικό και πλέον τύπωμα της φωτογραφίας στον αριθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X