Μελισσανίδης για Μαρινάκη: «Δεν χτυπάω κάποιον όταν είναι κάτω...»

To enwsi.gr στην Ε.Ε.Α. με τον "Τίγρη" (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δικαστικές περιπέτειες του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι λογικό να αποτελουν το… “talk of the town” των τελευταίων ημερών, μετά και την εισήγηση-βόμβα του εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος όχι μόνο προτείνει την παραπομπή -μεταξύ άλλων- και του προέδρου του Ολυμπιακού σε δίκη, αλλά και την προφυλάκισή του!

Η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης εξάλλου φαίνεται να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία παρ’ ό,τι βέβαια θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα μέχρι να εκδοθεί το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών. Εκείνο εξάλλου είναι κι αυτό που θα αποφασίσει οριστικά -εφόσον το βούλευμα καταστεί αμετάκλητο- για το ποιοι από τους 35 κατηγορούμενους θα καθίσουν στο… σκαμνί και ποιοι θα αποφύγουν τη δίκη (ένας έχει ήδη απαλλαχτεί λόγω θανάτου) μιας και η πρόταση κάνει λόγο για απαλλαγή έξι ατόμων.

Το μέγα ζήτημα βέβαια που προκύπτει τη δεδομένη στιγμή αφορά στην πρόταση του κ.Δασκαλόπουλου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που ως γνωστόν βαρύνεται με τέσσερα κακουργήματα και για τον οποίο ζητάει την προφυλάκισή του, καθώς θεωρεί ότι παραβίασε τον περιοριστικό όρο της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Μία εισήγηση φυσικά που εφόσον γίνει αποδεκτή -εννοείται ότι δεν μπορούμε να προδικάσουμε το παραμικρό- από το Συμβούλιο Εφετών, θα φέρει… σεισμό δεκάδων ρίχτερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το “τσουνάμι” δύσκολα δεν θα παρασύρει και τον ίδιο τον Ολυμπιακό.

Το SDNA επικοινώνησε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και του ζήτησε μία τοποθέτηση σχετικά με όλες τις καταιγιστικές -δικαστικές- εξελίξεις των τελευταίων ημερών σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ίδιο αρκείται σε μία λακωνική -πλην όμως γεμάτη νόημα- ατάκα για τον ισχυρό άνδρα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο κ.Μελισσανίδης αρνήθηκε να τοποθετηθεί εκτενώς για το θέμα, παρά μόνο αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν χτυπάω κάποιον όταν είναι κάτω…».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X