Πανικός: Ξεπέρασε τις 1.000 παραγγελίες η μαύρη εμφάνιση!

Πανικός: Ξεπέρασε τις 1.000 παραγγελίες η μαύρη εμφάνιση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς καν να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την παρουσίαση της νέας μαύρης εμφάνισης της ΑΕΚ και επικρατεί πανικός στον κόσμο της Ενωσης.

Χθες το απόγευμα οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει τις 500 και σήμερα το πρωί με τους ομογενείς και τους οπαδούς της ΑΕΚ στο εξωτερικό να έχουν μπει… δυνατά στο παιχνίδι (λόγω διαφοράς ώρας), οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει τις 1.000! Κάτι που δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι της ΠΑΕ που χειρίζονται το e-shop!

Η μαύρη φανέλα με την ιδιαίτερη σημειολογία με την ιστορική φωτογραφία της Μικρασιατικής καταστροφής στα νούμερα της πλάτης, το σήμα με την καινοτομία και τις χρυσές λεπτομέρειες της, έχει δημιουργήσει πανικό στους ΑΕΚτζήδες που σπεύδουν να την αγοράσουν.

Μάλιστα, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ όπου αναμένεται να βρίσκεται η νέα φανέλα στις μπουτίκ του γηπέδου αναμένεται να δημιουργηθούν ουρές για την αγορά της, η οποία βρίσκεται στα 49,90 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X