«Ο Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ του δισεκατομμυριούχου Μελισσανίδη»

«Ο Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ του δισεκατομμυριούχου Μελισσανίδη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα μέσα Ιουλίου η ΑΕΚ δεν είχε τεχνικό διευθυντή. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μετά από δύο μήνες έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει το… σκάουτινγκ, να παίρνει τις κατάλληλες συστάσεις και τελικά να συμφωνεί με τον 40χρονο Σουηδό που σταμάτησε το 2014 το ποδόσφαιρο από την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

maistoΟ Μαϊστόροβιτς με τις γνώσεις του (μιλά 7 γλώσσες – έχει παίξει σε Σουηδία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Ελλάδα, Σκοτία) «κέρδισε» την εκτίμηση του Μελισσανίδη, για τον οποίο μάλιστα κάνει αναφορά η σουηδική «Expressen» αναφέροντας το deal.

«Ο Μαϊστόροβιτς επιλέχθηκε από την ΑΕΚ για να δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής της. Εκεί έπαιξε από το 2008 έως στην Ελλάδα και τώρα θα πάρει την θέση του τεχνικού διευθυντή και του αθλητικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο τον Φεβρουάριο του 2014 και αμέσως ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ως μάνατζερ. Η ΑΕΚ είναι από τις πιο εκλεκτές ομάδες στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1924, αλλά το 2013 αντιμετώπισε προβλήματα και πτώχευσε για να πέσει στην Γ’ εθνική. Την πήρε ο δισεκατομμυριούχος Δημήτρης Μελισσανίδης, την ανέβασε και τώρα είναι σε διαρκή άνοδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X