Μαϊστόροβιτς για τεχνικός διευθυντής!

Μαϊστόροβιτς για τεχνικός διευθυντής!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα όνομα έκπληξη φαίνεται πως είναι η βασική επιλογή της ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως η Ένωση είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς! Τον Σουηδό στόπερ που φόρεσε τη φανέλα της την διετία 2008-2010 και ο οποίος δραστηριοποιείται ως ατζέντης, εδώ και περίπου τρία χρόνια! Η ΑΕΚ λοιπόν δείχνει πως προχωρά σε μια πολύ “ψαγμένη” κίνηση για να καλυφθεί η θέση που έμεινε κενή μετά την απομάκρυνση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον 39χρονο Σουηδό να είναι το όνομα που “παίζει” πιο γερά από όλα όσα έχουν πέσει στο τραπέζι, για το εν λόγω πόστο.

Ο Μαϊστόροβιτς, από το καλοκαίρι του 2013 που σταμάτησε το ποδόσφαιρο με την φανέλα της ΑΪΚ Στοκχόλμης, μετά από μια τριετία στην Σέλτικ, έγινε ατζέντης και μάλιστα ιδιαίτερα πετυχημένος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.  Θεωρείται αυτή την στιγμή «τοπ» στην χώρα του και σημείο – αναφοράς στην ποδοσφαιρική αγορά της Σκανδιναβίας. Και όχι μόνο.

Οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται άμεσες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα την εκρεμμότητα με την θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον Μαϊστόροβιτς να είναι αυτή τη στιγμή, το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το “τρέξιμο” του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ. Χωρίς να είναι, ωστόσο, η μοναδική υπόθεση που “δουλεύει” η Ένωση το τελευταίο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X