Καταδίκασε την επίθεση και τον τραυματισμό του Στέλιου Βολιτάκη η ΑΕΚ

Καταδίκασε την επίθεση και τον τραυματισμό του Στέλιου Βολιτάκη η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καταδίκη της επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην κλήρωση της Football League προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ένωση «ανέβασε» στην σελίδα της στο Facebook την ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό το πρακτορείο Intime (που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ) και ταυτόχρονα εξέφρασε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον φωτορεπόρτερ του πρακτορείου, που έπεσε θύμα επίθεσης.

«Η ανακοίνωση του φωτογραφικού πρακτορείου INTIME, επίσημου συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με τα αποτρόπαια περιστατικά ωμής βίας κατά τη χθεσινή κλήρωση της Football League. Το κείμενο της ανακοίνωσης μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και πέραν της καταδίκης τέτοιων γεγονότων, κάτι που αποτελεί το αυτονόητο, εκφράζουμε τις θερμές ευχές μας στον συνάδελφο και φίλο, Στέλιο Βολιτάκη, ο οποίος τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος, για ταχεία ανάρρωση», ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X