«Γαύρος» και «ΦΩΣ» καίνε τον Μαρινάκη

Η μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είναι από νωρίς γνωστό, ο εισαγγελέας εφετών, Σταμάτης Δασκαλόπουλος προτείνει την σύλληψη και προφυλάκισή του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς, σύμφωνα με την εισαγγελική εισήγηση, «συστηματικά, επί μακρόν και επιδεικτικά παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί, ακόμα και μετά την απόρριψη των σχετικών αιτημάτων για άρση τους, κάτι που μαρτυρά σαφή περιφρόνηση της εννόμου τάξεως».

Ο εισαγγελέας θεωρεί ότι –κατά παράβαση των περιοριστικών όρων- ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο, εκπροσωπεί την ΠΑΕ, ασκεί διοίκηση, κάνει μεταγραφές κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, ο κ. Δασκαλόπουλος επικαλείται κυρίως δημοσιεύματα του Τύπου.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι, ότι στα 8-10 δημοσιεύματα που περιλαμβάνει η πρότασή του, τα περισσότερα είναι της εφημερίδας «Γαύρος» και της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ». Έντυπα δηλαδή, που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και τον υποστηρίζουν ανοιχτά!

Από τα δημοσιεύματα αυτά, ο εισαγγελέας θεωρεί πως προκύπτει ξεκάθαρη ενασχόληση του κ. Μαρινάκη με τα του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για περίπου 15 σελίδες, οι οποίες περιλαμβάνουν δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που δημοσιεύει ο «Γαύρος», το «ΦΩΣ» και άλλες εφημερίδες, όπως ενδεικτικά η δήλωση που έκανε στις 18 Απριλίου 2016: «Ο Θρύλος θα συνεχίσει να σαρώνει τα πάντα για τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια»!

«Η παραμικρή αμφιβολία για σοβαρή παράβαση»!

Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλόπουλο, από τις δηλώσεις:

«…αποδείχτηκε κατά τρόπο αναμφίβολο ότι ο κ. Μαρινάκης και μετά την έκδοση της ανακριτικής απόφασης συνέχισε αδιακόπτως να ασκεί ο ίδιος προσωπικά τη διοίκηση, διαχείριση και εκπροσώπηση της ΠΑΕ. Συνέχισε να ασκεί την πραγματική διοίκηση της ομάδας προσλαμβάνοντας ο ίδιος παίκτες, προπονητές και εκπροσωπώντας την ΠΑΕ κάθε στιγμή προς την κοινωνία, με δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, αποδεικνύοντας εξακολουθητικώς ότι παραμένει όχι μόνο τυπικά πρόεδρος αλλά και ουσιαστικά, ασκώντας στο ακέραιο όλες τις σημαντικές αρμοδιότητες που περικλείονται στο προεδρικό αξίωμα. Όλες αυτές οι δηλώσεις και ενέργειες του κ. Μαρινάκη που έγιναν γνωστές από όλους (κοινές τοις πάσι) ήταν και είναι απολύτως απαγορευμένες σύμφωνα με το περιεχόμενο του επιβληθέντος σε αυτόν περιοριστικού όρου… Βάσει όλων των ανωτέρω εκτεθέντων δεν καταλείπεται η παραμικρή αμφιβολία ότι έχουμε ενώπιον μας μία σοβαρή παράβαση τόσο της ΠΑΕ όσο και του προέδρου της».

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X