Ο νέος χορηγός του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ

Στην έκτη θέση στο Κύπελλο Αττικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ θα δώσει φέτος τη μάχη της επανόδου του στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

Θα στηριχτεί σε σκακιστές και σκακίστριες που το έχουν στηρίξει τα τελευταία χρόνια (Κ.Νικολαϊδης, Ν.Δέδες, Θ.Μίχος, Α.Καφετζόπουλος, Κ.Σιαπαρίνας, Γιάννης και Μαρίνα Γκίκα,  Σταυρούλα  Αγριοπούλου, Ειρήνη Λεμάνη, Ερνέστος Πιλάλης, Γιώργος Μπενίσης, κ.α.) και  σε αρκετές άλλες και άλλους που θα πλαισιώσουν την ΑΕΚ.   Φέτος το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ  έχει χορηγό, την ADENS A.E. Που θα βοηθήσει την Ένωση να εμπλουτίσει το ρόστερ της! Ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ, συνομιλούν με σκακίστριες και σκακιστές που είναι αναγκαίοι, για να πλαισιώσουν το δικέφαλο.

Η ADENS Α.Ε. είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες μελετών περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2008  από μια ομάδα Ελλήνων επιστημόνων υψηλής εξειδίκευσης  και έχει εκπονήσει σε λιγότερο από 10 χρόνια μερικές από τις σημαντικότερες, πολυπλοκότερες και εμβληματικότερες περιβαλλοντικές μελέτες και έρευνες στην Ελλάδα αλλά και εκτός Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X