ΑΕΚ: Τρεις πρεμιέρες, τρεις διαφορετικές ιστορίες (VIDEO)

ΑΕΚ: Τρεις πρεμιέρες, τρεις διαφορετικές ιστορίες (VIDEO)

Η ΑΕΚ στην έναρξη τριών διαφορετικών πρωταθλημάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ περιμένει την έναρξη της νέας σεζόν με μεγάλες προσδοκίες, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως συνέβη πολλές φορές κατά το παρελθόν. Η σημερινή μέρα, κρύβει τρεις πρεμιέρες, με τρία διαφορετικά αποτελέσματα, από διαφορετικές αφετηρίες, με διαφορετική κατάληξη. Τρεις διαφορετικές ιστορίες, που σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Η πρώτη αφορά όσα συνέβησαν το 1981. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος περιλάμβανε για την ΑΕΚ ταξίδι στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Η Ενωση είχε ήδη μπει στην εποχή Ζαφειρόπουλου, ο οποίος έφερε προπονητή τον Γερμανό Τιλκόφσκι και ενίσχυσε την ομάδα με Δίντσικο, Μπαλλή και Καραγκιοζόπουλο. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 στο Ηράκλειο από πέναλτι του Τασσόπουλου και χρειάστηκε να φτάσει στην 5η αγωνιστική για να χαρεί μια νίκη, σε μια σεζόν που κύλησε καταστροφικά.

Εξι χρόνια έπειτα, η ΑΕΚ συνέχιζε να βρίσκεται σε δίνη. Βέβαια, η επιστροφή εκείνης της σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι προσθήκες των Σαββίδη και Νίλσεν, προσέδιδαν ενθουσιασμό. Η πρεμιέρα ήταν εκ προοιμίου δύσκολη, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο νεοαποκτηθείς από τον ΠΑΟΚ, Βασιλάκος άνοιξε το σκορ από νωρίς, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ με Μπάνον και Καρασσαβίδη, αλλά η παρτίδα σώθηκε από τον Νίλσεν λίγο πριν το φινάλε. Μια χρονιά που διαλύθηκε από την υπόθεση της δωροδοκίας στο κυπελλικό ματς με τον Ολυμπιακό.

Το σκηνικό ήταν τελείως διαφορετικό το 1992. Η ΑΕΚ ήταν ξανά πρωταθλήτρια, είχε μια ομάδα σούπερ ενισχυμένη, είχε περάσει στην εποχή των Μελισσανίδη – Καρρά. Βέβαια, η σεζόν είχε ξεκινήσει άσχημα με την απώλεια του Σούπερ καπ, αλλά στο πρωτάθλημα υπήρχε αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ο Αρης στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν αποτέλεσε ποτέ ισχυρό εμπόδιο και όσο κι αν δυσκόλεψε την ΑΕΚ, έφτασε ένα γκολ του Αλεξανδρή για να αρχίσει με το δεξί η Ενωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X