Περιμένοντας τον Λέσκοτ

Περιμένοντας τον Λέσκοτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Τζολέον Λέσκοτ να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού του περασμένου Σαββάτου με την Ανόρθωση και μάλιστα να έμεινε στο γήπεδο σχεδόν 90 λεπτά (85′ για την ακρίβεια). Όμως είναι γεγονός πως η συνολική αγωνιστική εικόνα του Άγγλου, φανέρωνε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρει πατήματα και βηματισμό με την υπόλοιπη ομάδα. Και πολύ περισσότερο όταν θα πρόκειται για επίσημο ματς και όχι φιλικό όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Επομένως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα περιμένει να δει την αγωνιστική εικόνα του Λέσκοτ και στις προπονήσεις στα Σπάτα αυτή την εβδομάδα, για να διαπιστώσει αν είναι έτοιμος για να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα για το πρώτο ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή απέναντι στην Ξάνθη. Ο Άγγλος στόπερ απουσίασε με άδεια από την χθεσινή προπόνηση. Έπρεπε να πάει στην πατρίδα του, να μαζέψει τα πράγματα του, προκειμένου να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση με την οικογένεια του.

Αν επιστρέψει σήμερα εγκαίρως στην Αθήνα, θα κάνει κανονικά προπόνηση στα Σπάτα. Και μέχρι την Κυριακή θα έχει μπροστά του ακόμα τέσσερις μέρες δουλειάς. Ο Κετσπάγια πάντως, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Λέσκοτ στο ματς της Κυριακής, αν ο Άγγλος δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Άλλωστε το δίδυμο Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, προοριζόταν έτσι κι αλλιώς για την βασική ενδεκάδα, πριν την μεταγραφή του πρώην στόπερ της Άστον Βίλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X