AEK σημαίνει… επίθεση

Οταν ο Ούγκο θα ξεκουράζεται, θα "καθαρίζει" ο αρχηγός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση η ΑΕΚ… καθάρισε τη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες, εκμεταλλευόμενη την ποιότητα που διαθέτει πλέον στην μεσοεπιθετική γραμμή. Η προσθήκη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και το φορμάρισμα των Αλμέιδα, Πατίτο, έχουν δυναμώσει σε απίστευτο βαθμό την επίθεση της ΑΕΚ και να σκεφτεί κανείς πως στην Κύπρο, απουσίαζε και ο «μαέστρος», Πέτρος Μάνταλος.

Η ΑΕΚ έχει πλέον στις τάξεις της επτά σούπερ λύσεις για τις θέσεις πίσω από τον φορ, με τους Λάζαρο, Μάνταλο, Πατίτο, Βάργκας, Μπακασέτα, Πλατέλλα και Αραβίδη. Ενώ μπροστά τους, υπάρχει το «θηρίο» Ούγκο Αλμέιδα αλλά και ο Τόμας Πέκχαρτ, για τον οποίο ο Κετσπάγια πιστεύει πως μπορεί να δώσει λύσεις. Σε θεωρητικό επίπεδο, η ΑΕΚ ξεκινά τη σεζόν με βασική «τετράδα» στην επίθεση, τους Αλμέιδα, Λάζαρο, Μάνταλο και Πατίτο. Έχοντας ωστόσο πλέον και αρκετές εναλλακτικές, που επιτρέπουν στον Κετσπάγια να διαφοροποιήσει σχήματα και πρόσωπα, χωρίς να υστερεί η ομάδα σε ποιότητα.

Η γραμμή κρούσης της ΑΕΚ δείχνει να έχει ισχυροποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και η Ένωση, ποντάρει πολλά στην ποιότητα των παραπάνω παικτών, ώστε να «καθαρίζει» χωρίς δυσκολία τα παιχνίδια με τις κλειστές άμυνες, που αναμένεται κυρίως να βρει στον δρόμο της. Βασιζόμενη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που συνθέτουν την μεσοεπιθετική της γραμμή, για να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κάνοντας γκολ, ακόμα και την… μισή φάση που θα της παρουσιαστεί, όπως έκανε απέναντι στην Ανόρθωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X