Ο γρίφος που λέγεται Πέκχαρτ

Τιμούρ ο δίκαιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως σε αυτήν την παρατεταμένη περίοδο προετοιμασίας που διανύει η ΑΕΚ, ένα από τα θέματα που προκαλούν προβληματισμό είναι η παρουσία του Τόμας Πέκχαρτ. Ο 27χρονος Τσέχος – με χαρακτηριστική την εικόνα στο φιλικό με την Ανόρθωση – δεν πείθει πως μπορεί να είναι λύση επιπέδου για την επίθεση της ΑΕΚ και δικαιολογημένα είναι τρίτη επιλογή πίσω από τους Αλμέϊδα και Αραβίδη. Είναι εύλογο, πως αυτές οι εμφανίσεις του Πέκχαρτ δημιουργούν προβληματισμό.

Όταν τον περασμένο Γενάρη η ΑΕΚ προχωρούσε στην απόκτηση του παίκτη που στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε χαρακτηριστεί νέος Κόλερ, πόνταρε στην εμπειρία και στην αλλαγή που θα του έδινε η δυνατότητα να παίξει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Πογιέτ εισηγήθηκε την απόκτηση του, αλλά ήταν και εκείνος που τον κράτησε στα χαμηλά, όταν δεν του έδωσε χρόνο μετά το ματς με τον Ηρακλή που είχε σκοράρει και είχε ψυχολογία. Την περυσινή χρονιά, ο Πέκχαρτ την έκλεισε με τρία γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος και δύο ματς κυπέλλου.

Στην ΑΕΚ πάντως, έχουν ελπίδες για άνοδο του Τσέχου και αυτό προκύπτει από δύο παράγοντες: 1) πως κατά κοινή ομολογία ο Πέκχαρτ είναι πολύ δουλευταράς και τα δίνει όλα σε κάθε προπόνηση, αλλά του λείπει η ψυχολογία στα παιχνίδια και 2) είναι βαρύ κορμί, όπως όλοι οι υψηλόσωμοι παίκτες, και αργεί να βρει ρυθμό. Ο Πέκχαρτ θα είναι σημαντικός για τη φετινή ΑΕΚ και όλοι ευελπιστούν να δουν τον παίκτη που έπαιξε σε Τότεναμ και Νυρεμβέργη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X