«Πυρετός» επαφών με ΥΠΕΝ-Περιφέρεια και εξελίξεις μέσα στον Σεπτέμβρη

«Πυρετός» επαφών με ΥΠΕΝ-Περιφέρεια και εξελίξεις μέσα στον Σεπτέμβρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ δεν έχασαν χρόνο και μόλις οι κρατικοί μηχανισμοί άρχισαν να λειτουργούν και πάλι κανονικά, «έτρεξαν» τα ζητήματα που «καίνε» για να φτάσουμε επιτέλους στην έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι άνθρωποι της Ένωσης λοιπόν συναντήθηκαν με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου αλλά και της Περιφέρειας Αττικής στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αναλύοντας δύο συγκεκριμένα θέματα, που παραμένουν «ανοικτά». Αυτό της οικοδομικής άδειας και εκείνο της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών.

Και για τα δύο, φαίνεται ότι έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος, με το ΥΠΕΝ αλλά και την Περιφέρεια, να έχουν δεσμευτεί στην ΑΕΚ πως θα κάνουν όσα τους αφορούν, για να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Με το μεν Υπουργείο να δίνει μέσω της Δ.Ο.Κ.Κ. την άδεια στην Ένωση και την δε Περιφέρεια, να προχωράει με την ΜΠΕ της υπογειοποίησης, που περνά αποκλειστικά από τα χέρια της.

Αυτές ωστόσο δεν ήταν οι μοναδικές συναντήσεις που θα έχουμε μέσα στον μήνα, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν και νέα ραντεβού, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, με ΥΠΕΝ και Περιφέρεια. Προκειμένου οι διαδικασίες να κινηθούν χωρίς καθυστέρηση και εντός του Σεπτεμβρίου να έχουμε τις εξελίξεις που αναμένονται, πάνω στο πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς».

Στην Ένωση έχουν θέσει ως στόχο να περάσουν από την διαδικασία της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής, που έρχεται στο κλείσιμο του φακέλου της άδειας, μέσα στον μήνα που διανύουμε. Ώστε στο τέλος του Σεπτέμβρη, να έχουν τελειώσει ουσιαστικά με όλα τα ζητήματα που περνούν από την Πολιτεία και πλέον να στραφούν στα επόμενα βήματα, που θα έχουν να κάνουν με την υλοποίηση του πρότζεκτ. Κάτι για το οποίο έχει υπάρξει ήδη σημαντική προεργασία, με τις πληροφορίες να θέλουν να έχει «κλειδώσει» και η συμφωνία με την εταιρία, που θα αναλάβει το πρώτο στάδιο του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X