Λατρεία των Άγγλων για Κετσπάγια

Λατρεία των Άγγλων για Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στις 9 Οκτωβρίου θα ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα θρύλων της Νιούκαστλ εναντίον των αντίστοιχων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδεχόμενος την πρόσκληση του σπουδαίου Άγγλου επιθετικού, Άλαν Σίρερ.

Αγγλική ιστοσελίδα, η οποία τον χαρακτηρίζει θρύλο και ήρωα και συγκεκριμένα η “nufc.me”, φιλοξενεί δηλώσεις του Γεωργιανού τεχνικού της Ένωσης. Ο Κετσπάγια αναφέρθηκε για τα χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα των “Καρακάξων”, για τον κόσμο της αγγλικής ομάδας, για την τωρινή δύσκολη κατάσταση μετά τον περσινό υποβιβασμό της Νιούκαστλ και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ως προπονητής.

“Είναι ωραίο να θυμόμαστε τα παλιά. Πέρασα πολύ ωραία στη Αγγλία και ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα στην καριέρα μου. Πάντα παρακολουθώ την ομάδα από τότε που έφυγα. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος περνάει δύσκολες στιγμές και είναι απογοητευτικό. Έγιναν λάθη εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να “επιστρέψει” η ομάδα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που το αξίζει ο κόσμος της Νιουκάστλ. 

Ερωτώμενος για το “χρυσό” γκολ που πέτυχε εναντίον της Κροάσια Ζάγκρεμπ, βοηθώντας την Νιούκαστλ να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1997/98, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: “Ήταν φανταστικό να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση με τον σύλλογο”.

Στη συνέχεια, ο Τιμούρ μίλησε για την περίοδο που ήταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νιούκαστλ ως προπονητής.

“Όταν ανέλαβα την Εθνική Γεωργίας, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εμένα και τους παίκτες. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Οι φιλοδοξίες υπάρχουν, αλλά είναι δύσκολο να προοδεύσεις, εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης των παικτών. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο διαφορετικά τώρα. Στη Νιούκαστλ ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πράγματα ως παίκτης, ενώ ως προπονητής είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ποιος ξέρει όμως, ίσως μια μέρα να επιστρέψω. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στην πολύ καλή δουλειά που έχω στην Αθήνα και στην ΑΕΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X