Τιμούρ ο δίκαιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί κοινή διαπίστωση, πως στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει δεν υπάρχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές. Πέραν των αγωνιστικών δυνατοτήτων κάθε ομάδας, πολλά θα κριθούν από τον τεχνικό υπεύθυνο. Και εκεί η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα να υπερτερεί, με έναν προπονητή που είναι μαθημένος στην πίεση και τις ανάγκες του πρωταθλητισμού, αλλά και απόλυτος γνώστης των ιδιαιτεροτήτων του συλλόγου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τιμούρ εφαρμόζει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, την ισότητα προς όλους και όλα. Το είπε σε μια από τις πρώτες ομιλίες του – το βράδυ που έφυγε ο Αρθο – και το εφαρμόζει στην πράξη: «Για εμένα δεν μετρά το όνομα, η εθνικότητα, το συμβόλαιο που έχει ο καθένας σας, αλλά όσα κάνει καθημερινά μέσα στο γήπεδο».

Ετσι, είναι φανερό από τις επιλογές του σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, πως δεν βλέπει ονόματα, αλλά τη χρησιμότητα του καθένα. Με αυτόν τον τρόπο κέρδισε μια θέση στον ήλιο ο Γαλανόπουλος, βρήκε άλλη χρησιμότητα ο Λαμπρόπουλος, υπάρχει αίσθηση δικαιοσύνης (όσο είναι δυνατό αυτό μέσα σε μια ομάδα που πλέον θα γίνεται μάχη ακόμα και για συμμετοχή στη 18άδα) από τις επιλογές του. Και βέβαια, μένει να δικαιωθεί από τα αποτελέσματα, που θα απελευθερώσουν όλη την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X