"Εγώ δεν ξέρω τίποτα για Λέσκοτ"

"Εγώ δεν ξέρω τίποτα για Λέσκοτ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μοίρα φέτος το καλοκαίρι έχει παίξει περίεργο παιχνίδι στον Φιλίπ Σεντέρος, καθώς στην προσπάθεια του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρίσκει συνεχώς μπροστά του τον Τζολέον Λέσκοτ. Η ΑΕΚ κοίταζε την περίπτωση του Ελβετού στόπερ, αλλά τελικά προτίμησε τον διεθνή Άγγλο κεντρικό αμυντικό. Μόλις μάλιστα ο Σεντέρος ήταν έτοιμος να κλείσει στην Ρειντζερς, διαπίστωσε πως όχι μόνο η πρώτη τους επιλογή ήταν ο Λέσκοτ, αλλά είχαν κάνει και μια ύστατη προσπάθεια της τελευταίας στιγμής, να τον “κλέψουν” μέσα από τα χέρια της Ένωσης.

Τελικά ο Λέσκοτ είναι παίκτης της ΑΕΚ και ο Σεντέρος υπέγραψε στην ομάδα της Σκοτίας. Ωστόσο οι δημοσιογράφοι επιμένουν να ρωτούν τον Ελβετό, αν γνώριζε πως ο Άγγλος ήταν η πρώτη επιλογή πριν απ’ αυτόν. “Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Λέσκοτ, δεν έχω συζητήσει τίποτα, είμαι παίκτης της Ρειντζερς και θέλω να κάνω την δουλειά μου” ήταν το ξέσπασμα του Σεντέρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X