Ο "προπονητής" Λέσκοτ

Ο "προπονητής" Λέσκοτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο χθεσινό φιλικό έκανε τα πρώτα του 85 λεπτά με την φανέλα της ΑΕΚ. Πριν απ’ αυτά, είχε προλάβει να κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις στα Σπάτα. Οι πρώτες του με την ΑΕΚ και οι πρώτες στην καριέρα του μακριά από την Αγγλία. Ο Τζολέον Λέσκοτ έδειξε στο φιλικό με την Ανόρθωση πως χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να βρει τον ρυθμό του και κυρίως τον βηματισμό του με την υπόλοιπη ομάδα. Παρόλα αυτά, έστω και αν του λείπει ακόμα η “χημεία” με τους νέους συμπαίκτες του, έδειξε πως είναι ένας “προπονητής”.

Ο Λέσκοτ περισσότερες από μια φορές κατά την διάρκεια του φιλικού, είχε σύντομα τετ α τετ με συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο. Κυρίως με τον παρτενέρ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αλλά και κάποιες άλλες με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος έπαιζε μπροστά από τα στόπερ σε ρόλο κόφτη. Προσπαθούσε ο Άγγλος στόπερ να καθοδηγήσει την λειτουργία της άμυνας, αλλά και να καλύψει τα ζητήματα συνεννόησης που δεδομένα υπήρχαν, καθώς ήταν μόλις το πρώτο του παιχνίδι.

Πάντως ο Λέσκοτ θέλει χρόνο για να βρει πατήματα, γι αυτό και δεν είχε σκοπό να χάσει προπονήσεις. Έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματα του, καθώς τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας είχε έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές μόλις με μια μικρή βαλίτσα. Όμως κανόνισε να φύγει κατευθείαν από Λάρνακα αμέσως μετά το φιλικό και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη. Έτσι θα χάσει μόλις μια προπόνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X