Εξτρά δουλειά με το βλέμμα στην πρεμιέρα για Σιμόες

Εικόνες από το Κίελτσε - 9η μέρα προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες δεν ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στην Κύπρο, προκειμένου να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει την θεραπεία του, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος αυτές τις δύο μέρες πήγε κανονικά στα Σπάτα, όπου ακολούθησε και εξτρά πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, κυρίως με ασκήσεις στο γυμναστήριο, ανεβάζοντας σιγά-σιγά στροφές.

Ήδη η πορεία της αποθεραπείας του έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και μέσα στην εβδομάδα, ο Σιμόες θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί από Τρίτη ή ακόμα και τη Δευτέρα. Στόχος βέβαια είναι ο Σιμόες να είναι απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ματς με την Ξάνθη, κάτι που εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα έχουν υπολογίσει στην ΑΕΚ, θα συμβεί. Με τον Σιμόες να δίνει κανονικά το παρών στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, παίρνοντας μάλιστα θέση και στο αρχικό σχήμα, στο πλευρό του Γιάκομπ Γιόχανσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X