Ο… χαφ Λαμπρόπουλος που «κερδίζει» τον Κετσπάγια

Ο… χαφ Λαμπρόπουλος που «κερδίζει» τον Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν απέναντι στη Σεντ Ετιέν, χρειάστηκε να απουσιάσει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν κοίταξε ούτε προς τον Γαλανόπουλο, ούτε προς τον Τζανετόπουλο, για να βρει τον αντικαταστάτη του Σουηδού. Επέλεξε την… έκπληξη που ακούει στο όνομα Λαμπρόπουλος, με τον 26χρονο στόπερ να δικαιώνει τον προπονητή του για την επιλογή του, αφού έκανε την… δουλειά, παρότι αγωνίστηκε σε μια ξένη για εκείνον θέση. Ο Τιμούρ έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε τότε από τον Λαμπρόπουλο και όπως φάνηκε και χθες, υπολογίζει σταθερά πλέον τον Έλληνα άσο και για το κέντρο.

Ο Λαμπρόπουλος ξεκίνησε χθες το ματς δίπλα στον Γιόχανσον, ενώ με την αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3, ήταν ο μοναδικός «κόφτης» της ομάδας. Καθαρίζοντας πολλές φάσεις μπροστά από την άμυνα και βγάζοντας παράλληλα με σωστό τρόπο την ΑΕΚ μπροστά. Έχοντας συνεισφέρει σημαντικά και στον τομέα της ανάπτυξης, παρότι, θεωρητικά πάντα, δεν είναι το… φόρτε του.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Κετσπάγια υπολογίζει πολύ στον Λαμπρόπουλο και ως μια επιπλέον λύση για το κέντρο, με τον 26χρονο στόπερ να «βαφτίζεται» χαφ και να αναμένεται να τον δούμε εκεί, αρκετές φορές μέσα στην σεζόν. Έχοντας δείξει και χθες, πως μπορεί να βοηθήσει και στον άξονα, στην περίπτωση που απουσιάσει κάποιος εκ των Γιόχανσον, Σιμόες, στη διάρκεια της χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X