Θετικοί στην ΑΕΚ για σέντρα από την 3η αγωνιστική

Θετικοί στην ΑΕΚ για σέντρα από την 3η αγωνιστική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα της Super League επιθυμεί η σέντρα του πρωταθλήματος να γίνει από την 3η αγωνιστική και οι δύο πρώτες αγωνιστικές να γίνουν εμβόλιμες στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ιδέα που βρίσκει θετικούς τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Αν τελικά συμβεί αυτό που επιθυμεί η Nova τότε η πρεμιέρα της Ένωσης θα διεξαχθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ, όμως απέναντί της θα έχει την Ξάνθη και όχι τον Παναιτωλικό. Αμέσως μετά θα πάει στη Βέροια για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Φυσικά θα έχει και τα ντέρμπι πιο νωρίς, γεγονός που μόνο ως αρνητικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κι αυτό επειδή  ο «Δικέφαλος» δείχνει πιο έτοιμος από τους αντιπάλους τους και ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την 6η αγωνιστική, πιθανότατα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, μιας και τρεις ημέρες νωρίτερα οι Πειραιώτες θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι και τα ντέρμπι, εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική:

ΑΕΚ-Ξάνθη (3η Αγωνιστική)

Βέροια-ΑΕΚ (4η Αγωνιστική)

ΑΕΚ-Ηρακλής (5η Αγωνιστική)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (6η Αγωνιστική)

ΑΕΛ-ΑΕΚ (7η Αγωνιστική)

ΑΕΚ-Πανιώνιος (8η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (9η Αγωνιστική)

ΑΕΚ-Ατρόμητος (10η Αγωνιστική)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (11η Αγωνιστική)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X