Έρχονται αλλαγές στην διαιτησία και... σέντρα

Έρχονται αλλαγές στην διαιτησία και... σέντρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα που έρχονται από την σημερινή συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπου έδωσε το παρών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες υπήρξε η δέσμευση όλων να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στην διαιτησία, να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο και κατόπιν το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, εξερχόμενος της συνάντησης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κοντονής είναι έτοιμος να σκοράρει και να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να λυθεί το θέμα με την διαιτησία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι με την λογική που έχουμε όλοι θα ξεκινήσουμε. Θα στείλουμε μια επιστολή στην ΕΠΟ και για τις διεργασίες με ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Θα ζητήσουμε να έρθουν πάλι στην Ελλάδα, να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις».

Αισιόδοξος και ο Παναγόπουλος

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, υποστήριξε ότι την προσεχή Δευτέρα αναμένονται στην Αθήνα εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ. Αν αυτοί δώσουν λύση στο θέμα της διαιτησίας τότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει άμεσα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X