Aνακοινώθηκε από τη Βέροια ο Βασιλαντωνόπουλος

Aνακοινώθηκε από τη Βέροια ο Βασιλαντωνόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Βέροια θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, με τον 23χρονο άσο να παραχωρείται για ένα χρόνο στην ομάδα της Ημαθίας, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Η Βέροια ανακοίνωσε μάλιστα σήμερα την απόκτηση του Βασιλαντωνόπουλου, που φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή προχώρησε η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Πρόκειται για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Ο 24χρονος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Α.Ε.Κ. για ένα χρόνο.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που γεννήθηκε στις 28/01/1992, ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή. Στην πελοποννησιακή ομάδα αγωνίστηκε δύο σεζόν (2012-2014).

Ακολούθησε ο Απόλλωνας Σμύρνης την αγωνιστική περίοδο 2014-’15 (17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League).

Το νέο απόκτημα της «Βασίλισσας του Βορρά» καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στην Α.Ε.Κ., στο δυναμικό της οποίας βρίσκονταν μέχρι πρότινος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X