"Πήγα στη Ράγιο λόγω Γκουαρντιόλα"

"Πήγα στη Ράγιο λόγω Γκουαρντιόλα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι παραχωρήθηκε δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον Αργεντινό άσο να μιλά για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του, λέγοντας πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο προπονητής του δηλαδή, ήταν εκείνος που τον προέτρεψε να μετακομίσει στην Ισπανία.

Αναλυτικά ο Ζουκουλίνι είπε:

«Αποφάσισα να έρθω εδώ καθώς η ομάδα μου έδειξε πολύ ότι με ήθελε και επέμεινε. Μίλησα πολύ με τους ανθρώπους του κλαμπ και με τον Φαρίνια που είναι ήδη εδώ και μου είπε ότι η ομάδα και η ζωή στην πόλη είναι φανταστικές. Είχα δύο δύσκολα χρόνια σε ισπανικές ομάδες και θέλω να θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της Ράγιο.

Δεν είναι εύκολο να είμαι με τη μία βασικός καθώς υπάρχει υψηλό επίπεδο αλλά ο στόχος όλων μας είναι ο ίδιος.

Είχα προβλήματα τραυματισμών τα περασμένα χρόνια και δεν έπαιξα αρκετά ματς. Στη Βαλένθια το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό και στην Κόρδοβα είχα ένα πολύ δύσκολο εξάμηνο. Θα συνεχίζω να προπονούμαι σκληρά κι ελπίζω να τα πάω καλά σε προσωπικό επίπεδο.

Μίλησα με τον Γκουαρντιόλα. Είναι πολύ ταπεινός άνθρωπος. Του είπα για το ενδιαφέρον της Ράγιο και μου είπε να προχωρήσω και πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζει τα πάντα και του είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία με τη Σίτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X