Ο Γκόρντον και τα προκριματικά

Θέλει Μπεν Γκόρντον η «Βασίλισσα»!
Photo Credits: INTIME

Δίχως αμφιβολία, ο Μπεν Γκόρντον αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα της ελεύθερης αγοράς, που αναζητάει την επόμενη ομάδα του.

Ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ, διαθέτει τεράστια ποιότητα και αυτό το γνωρίζουν καλά, όσοι έχουν παρακολουθήσει NBA. Ο Γκόρντον έχει αγωνιστεί 11 χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει μέσο όρο 14,9 πόντους στην κανονική σεζόν και 20,2 πόντους στα Play Offs του NBA.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και για αυτό έψαξαν την περίπτωσή του, που από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές, ότι δεν ήταν εύκολη. Πλέον, ο Γιούρι Ζντοβτς επέλεξε τον Ρόκο-Λένι Ούκιτς, για να κλείσουν οι θέσεις των ξένων. Ένας από τους λόγους που έγινε αυτό, είναι το γεγονός ότι ο Γκόρντον είναι αυτές τις μέρες με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Ο Ζντοβτς ήθελε παίκτη άμεσα, ενώ ο Γκόρντον θα λείπει σίγουρα μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη, όπου τελειώνουν τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βρετανός άσος, προτίθεται να περιμένει την ολοκλήρωση των προκριματικών, αφού ενδέχεται να υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρωλίγκας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X