Retweet για Ολυμπιακό με… νόημα από Τζεμπούρ

Retweet για Ολυμπιακό με… νόημα από Τζεμπούρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έκανε αναδημοσίευση ενός σχολίου στο Twitter που καλεί τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί με τον Αλγερινό φορ, μιας και ψάχνει σέντερ φορ και ο «τρομοκράτης» είναι ελεύθερος.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως έμμεσος τρόπος να αυτοπροταθεί στον Ολυμπιακό αυτό που έκανε ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός φορ αναδημοσίευσε μέσω Twitter μία ανάρτηση του γαλλόφωνου λογαριασμού Olympiakos France (σ.σ. ανεπίσημο account, δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ) που ουσιαστικά καλεί τους «ερυθρόλευκους» να ασχοληθούν με την περίπτωση του «τρομοκράτη», μιας και είναι επιθετικός, είναι ΚΑΙ ελεύθερος.
«Πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αναζητούμε επιθετικό. Γιατί δεν δοκιμάζουμε ξανά τον Τζεμπούρ; Ελεύθερος δεν είναι;», αναφέρει η ανάρτηση που έκανε retweet ο Τζεμπούρ.

Ο 32χρονος άσος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2011 μέχρι το 2014 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Πάντως ένα δικό του γκολ βοήθησε την ΑΕΚ να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό που έγινε το Μάιο απέναντι στους Πειραιώτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X