Τριάδα για όλα τα γούστα

Τριάδα για όλα τα γούστα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει στα μέχρι τώρα φιλικά της προβλήματα στην ανάπτυξη και τη δημιουργία. Με την μπάλα να φτάνει με δυσκολία στον Αλμέιδα και την Ένωση γενικά, να μην «πνίγει» τον αντίπαλο. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που μπορεί να δουλευτεί και να βελτιωθεί. Ειδικά πλέον, όπου οι λύσεις που υπάρχουν για την τριάδα πίσω από τον φορ, είναι πολλές. Και για όλα τα… γούστα, με ποδοσφαιριστές που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, να συνθέτουν το κάδρο των επιλογών του Τιμούρ Κετσπάγια.

Στους Μάνταλο, Βάργκας, Μπακασέτα, Πλατέλλα, έχουν προστεθεί ο Ροντρίγκες που πλέον βρίσκει για τα καλά ρυθμό και βεβαίως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ενώ κατά συνθήκη, ως ακραίος μπορεί να υπολογιστεί και ο Αραβίδης. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΑΕΚ είναι υπερπλήρης σε αυτόν τον τομέα, έχοντας πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, για να καλύψουν τις ανάγκες στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Με τον Κετσπάγια να έχει πλέον να διαχειριστεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», σχετικά με το ποιος θα παίξει και ποιος θα μείνει εκτός.

Κάτι που βέβαια μόνο ικανοποίηση μπορεί να δημιουργεί στον Γεωργιανό τεχνικό, που έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα «εργαλεία», για να δουλέψει στον τομέα της ανάπτυξης και της δημιουργίας, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα της ΑΕΚ που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Στηριζόμενος στην πληθώρα επιλογών, αλλά και στην ποιότητα που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής που λογίζεται για στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X