Στα Σπάτα ο Χριστοδουλόπουλος

Στα κιτρινόμαυρα ο Χριστοδουλόπουλος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε ανυπόμονος για αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Με τη δίψα του να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης και να ενταχθεί στην οικογένειά της, να είναι έντονη. Γι’ αυτό και ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχασε καθόλου χρόνο, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Το πρωί, ο Λάζαρος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ένωσης στα Σπάτα, έχοντας μια πρώτη γνωριμία με το τιμ της ομάδας αλλά και το προπονητικό. Κάνοντας μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση, με τα κιτρινόμαυρα. Ενώ κάτι αντίστοιχο θα κάνει και αύριο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί αυτό το διήμερο ρεπό που έχουν οι παίκτες, για να ανεβάσει στροφές και να καλύψει ένα μέρος από το χαμένο έδαφος. Ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X