Χτύπησε ο Ντίξον!

Τρεις επιλογές για τον άσο της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό της εθνικής Γεωργίας στο τελευταίο φιλικό στο διεθνές τουρνουά της Πολωνίας και από ότι φαίνεται, υπήρχε λόγος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην Ομοσπονδία Μπάσκετ της Γεωργίας, 25χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού χτύπησε στον αγώνα με αντίπαλο τη Σουηδία. Στην ΑΕΚ, είναι σε επαφή από την πρώτη στιγμή με τα μέλη της εθνικής Γεωργίας. Συγκεκριμένα, σε άμεση επαφή είναι ο γιατρός της «Βασίλισσας», Ηρακλής Πατσόπουλος. Το ίδιο και ο γυμναστής της ΑΕΚ, Γιώργος Βαβέτσης, που ήταν μέλος της εθνικής Γεωργίας μέχρι πρότινος και στενός συνεργάτης του Ηλία Ζούρου.

Η πρώτη εικόνα από τον εργαστηριακό έλεγχο, δείχνει ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε μια επιφύλαξη, αφού στην ΑΕΚ αναμένουν τις πλήρεις εξετάσεις του παίκτη, που θα γίνουν σύντομα. Το πρόβλημα είναι άμεσο για τους Γεωργιανούς αυτή την στιγμή, αφού την προσεχή Τετάρτη (31/08), ξεκινούν τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Φυσικά, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να σκέφτονται καν, ότι θα είναι κάτι το σοβαρό, αλλά προς το παρόν άπαντες περιμένουν να μάθουν τα νεότερα επί του θέματος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X