Έδωσε το «ok» ο Ζντοβτς, προχωράει του Μαυροειδή

Φιλικό με Κηφισιά την Τετάρτη
Photo Credits: INTIME

Ήταν δεδομένο από την στιγμή που ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποχώρησε και επίσημα από την ΑΕΚ, ότι η περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή θα προχωρούσε.

Πράγματι, αυτό θα συμβεί, αφού πλέον ο Γιούρι Ζντοβτς έδωσε το «ok». Ο Σλοβένος κόουτς εξέτασε όλες τις πιθανές επιλογές, που δεν ήταν και πολλές αυτή την εποχή και κατέληξε στην δοκιμασμένη λύση του Μαυροειδή, ο οποίος έδειξε και πέρυσι ότι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Εξετάστηκε σοβαρά και η λύση του Γιώργου Μπόγρη, που άρεσε πολύ στον Γιούρι Ζντοβτς, αλλά η υπόθεση αυτή θα διαρκούσε πολύ, μιας και ο διεθνής παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Τενερίφη και δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να αποχωρήσει άμεσα από την Ισπανία. Έτσι, προκρίθηκε η λύση του Μαυροειδή.

Ο 31χρονος σέντερ αναμένεται να αποτελέσει δίδυμο ψηλών με τον Τζος Όουενς στην θέση «5» και για τρίτη επιλογή αναμένεται να αποκτηθεί ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος δοκιμάζεται στην Κράνισκα Γκόρα, στην προετοιμασία της ΑΕΚ και τα πηγαίνει πολύ καλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X