Απέρριψε όλες τις προτάσεις για την ΑΕΚ

Καταφτάνει στην Αθήνα ο Λάζαρος, συμφωνία για δύο χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόσταση που χωρίζει από χθες την ΑΕΚ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, είναι πολύ μικρή. Με όλες τις ενδείξεις να θέλουν τις δυο πλευρές να δίνουν σήμερα τα χέρια και την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα άσου. Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιο του παίκτη, οι οποίες δεν δείχνουν ικανές να… χαλάσουν την μεταγραφή.

Σήμερα λοιπόν, όλα δείχνουν πως η υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου θα τελειώσει για την ΑΕΚ, με τον Λάζαρο να πηγαίνει στα γραφεία της Ένωσης και να υπογράφει το συμβόλαιό του. Ο Χριστοδουλόπουλος θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τις πολλές προτάσεις που απέρριψε, για χάρη αυτής της προοπτικής.

Για τον Λάζαρο υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Παλέρμο, από μια ομάδα της Β Ιταλίας, από μία του «Καμπιονάτο», την Τραμπζονσπόρ, μία ομάδα από την Ελβετία αλλά και την Αλ Χιλάλ, του Γιώργου Δώνη! Με την τελευταία να είναι και η μοναδική πρόταση που σκέφτηκε σοβαρά ο Λάζαρος, καθώς ο Έλληνας τεχνικός είχε «ψήσει» τον διεθνή άσο, για την μετακίνησή του εκεί.

Ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση «κόλλησε» λίγες μέρες, λόγω του περιορισμού που υπάρχει με τις θέσεις ξένων στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται αυτή την κατάσταση, να μπαίνει «σφήνα» στην υπόθεση και τον Χριστοδουλόπουλου, να εγκαταλείπει οριστικά τις σκέψεις για μετακίνηση εκεί, προχωρώντας τις επαφές με την Ένωση. Που από τη στιγμή που έκανε την κίνησή της για την απόκτησή του, έγινε αυτόματα η πρώτη επιλογή για τον έμπειρο άσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X