"Να μην δείξουμε ξανά την ίδια χαλαρότητα"

Εικόνες από το Κίελτσε - 3η ημέρα προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιθώριο της προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε μια σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του για τον αγώνα που πέρασε στη Θεσσαλονίκη, επιβραβεύοντάς τους για τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Κάνοντας πάντως και κάποιες επισημάνσεις, για την… χαλάρωση που είχε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και της κόστισε ένα γκολ.

«Στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη πήγαμε καλά για ένα 60λεπτο. Είδα πράγματα που θέλω να βλέπω από εσάς. Είχαμε βέβαια και αδυναμίες, πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε. Για παράδειγμα μετά το 60’ υπήρχαν στιγμές που δείξαμε μια χαλαρότητα. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να μειώσουμε αυτές τις στιγμές στο παιχνίδι μας και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό του ματς. Είπαμε πως μπορεί αυτά τα ματς να είναι φιλικά, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως επίσημα» ήταν τα λόγια του Κετσπάγια προς τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X