Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Ζόριτς

Εικόνες από το φιλικό Βίγκρι - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάρκο Ζόριτς παραμένει μια εκκρεμότητα για την ΑΕΚ, αφού από τη μία ο παίκτης δεν υπολογίζεται τη δεδομένη στιγμή από τον Τιμούρ Κετσπάγια και από την άλλη, η Ένωση δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, για τον τρόπο που θα αποχωρήσει από το ρόστερ. Η ΑΕΚ πρότεινε στον Ζόριτς να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραχωρηθεί δανεικός, με τον νεαρό Μαυροβούνιο να αντιπροτείνει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, ώστε να διαπραγματευτεί μόνος του την μεταγραφή του.

Κάπου εκεί το όλο θέμα «κόλλησε», με την Ένωση πάντως να ενεργοποιείται για να το ξεκαθαρίσει, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ζόριτς καταλαμβάνει και θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ. Κάτι που περιορίζει τις κινήσεις της ΑΕΚ στην αγορά. Στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσης για το θέμα του Ζόριτς λοιπόν, αναμένονται σήμερα ή αύριο στην Αθήνα οι εκπρόσωποί του, ώστε να κάνουν μια αναλυτική κουβέντα με τους ανθρώπους της Ένωσης. Και να βρεθεί ο τρόπος που θα αποχωρήσει από το ρόστερ ο Ζόριτς, με το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Μαυροβούνιο, να μην μπορεί να αποκλειστεί. Παρότι η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να διατηρήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μαζί του και παραχωρώντας τον δανεικό, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X