Σαρηγιαννίδης: «Θλιβερό παρελθόν από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ο Βούλγαρης»!

Σαρηγιαννίδης: «Θλιβερό παρελθόν από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ο Βούλγαρης»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην ΕΠΣ Χαλκιδικής Σταύρος Σαρηγιαννίδης χαρακτήρισε τη διοίκηση του Αργύρη Βούλγαρη ως «θλιβερό παρελθόν», μίλησε για την πρόταση μομφής και έκανε λόγο για «παπαγαλάκια» και προσπάθεια εκφοβισμού των σωματείων.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην ΕΠΣΧ μίλησε για την πρόταση μομφής, εκφράστηκε με σκληρά λόγια για τον Βούλγαρη και έκανε λόγο για Ανάσταση του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σταύρος Σαρηγιαννίδης:

«Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 διενεργήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, στην οποία συζητήθηκε η πρόταση μομφής κατά του προέδρου Αργύρη Βούλγαρη και του συνόλου των μελών του Δ.Σ της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Παρά την προσπάθεια εκφοβισμού των σωματείων από τα «παπαγαλάκια» της διοίκησης του κ. Βούλγαρη και, παρά την «τιμωρία» του αποκλεισμού των σωματείων από τα πρωταθλήματα, για την οποία φρόντισε και ψήφισε ο ίδιος ο κ. Βούλγαρης, τα αποτελέσματα ήταν καταπέλτης για αυτόν και τους συμβούλους του:

Στη συνέλευση αυτή παραβρέθηκαν τα 58 από τα 63 σωματεία της ΕΠΟΣ Χαλκιδικής και η πρόταση μομφής υπερψηφίστηκε με 57 ψήφους υπέρ και ένα (1) «παρών».

Από την Δευτέρα 22-8-2016, ο κ. Βούλγαρης και το σύνολο των μελών της διοίκησης του καθαιρέθηκαν και παύθηκαν από τα ίδια τα σωματεία της Χαλκιδικής, με τον πλέον τυπικό, επίσημο και εκκωφαντικό τρόπο, σύμφωνα με το νόμο και το σύνολο των κανονισμών της ΕΠΟ και της ΕΠΣΧ.

Ήδη, την Τρίτη 23.8.2016 έχει κατατεθεί αίτημα από τα 52 σωματεία προς το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, με τα πρόσωπα, τα οποία ομόφωνα έχουν προταθεί από τα 52 σωματεία της Χαλκιδικής.

Επίσης την ίδια ημέρα κατατέθηκε και προσφυγή κατά της απόφασης του αποκλεισμού των σωματείων από τα πρωταθλήματα.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την 30.8.2016 ώστε να εξετάσει τα αιτήματα των σωματείων της Χαλκιδικής.

Διαβεβαιώνουμε τα σωματεία ότι πολύ σύντομα θα οριστεί προσωρινή διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χ από μέλη που πρότειναν ομόφωνα τα σωματεία της Χαλκιδικής και ότι τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν κανονικά, με τη συμμετοχή του συνόλου των ομάδων της Ένωσης.

Ο κ. Βούλγαρης και το σύνολο των μελών του διοικητικού του συμβουλίου είναι και επίσημα (θλιβερό) παρελθόν από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χ και αυτό εκφράστηκε απερίφραστα και επίσημα από το 95% των σωματείων της Χαλκιδικής, τα οποία μπορούν να υπερηφανεύονται ότι πρωτοστατούν στην Ανάσταση του χαλκιδικιώτικου, αλλά και στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X