"Η ΑΕΚ δίνει 600.000 ευρώ για Μιλάνοφ"

"Η ΑΕΚ δίνει 600.000 ευρώ για Μιλάνοφ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Έλντερ Μπαρμπόσα, έχει ως πρώτο στόχο την απόκτηση αριστερού εξτρέμ. Ο Βούλγαρος Γκεόργκι Μιλάνοφ, όπως σας αποκάλυψε χθες το enwsi.gr βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης για να είναι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου.

Την είδηση την επιβεβαιώνουν και τα βουλγάρικα ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα από την γειτονική χώρα “temasport”,  αναφέρει πως: “η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να εντάξει τον Μιλάνοφ στις τάξεις της. Η ελληνική ομάδα θέλει να πάρει τον Βούλγαρο μέσο ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο σύλλογος είναι έτοιμος να πληρώσει 600 χιλιάδες ευρώ για τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ λήγει το 2018”.

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ατζέντης του 24χρονου μέσου, Μίρκο Ντιμιτρόφ, αρνήθηκε τις φήμες περί επαφών με την ΑΕΚ, αλλά όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα βουλγάρικα Μέσα, το ίδιο είχε δηλώσει και τον Ιανουάριο πριν ο παίκτης υπογράψει στην Γκρασχόπερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X