Τεστ στο Χαριλάου (19:30, LIVE enwsi.gr) με Πατίτο βασικό

Τεστ στο Χαριλάου (19:30, LIVE enwsi.gr) με Πατίτο βασικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται σε περίοδο… αναβολής και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει επιλέξει τα πολλά φιλικά για να κρατήσει «ζεστή» την ομάδα του.

Ο Γεωργιανός προπονητής της ΑΕΚ σήμερα (19:30) στο Χαριλάου θα δει την ομάδα του κόντρα στον Αρη. Αντίπαλος Β’ εθνικής, αλλά με ρόστερ που έχει ποιοτικούς παίκτες και αρκετούς… πρώην της ΑΕΚ (Ανάκογλου, Ρόβας, Μπούρμπος, Ντούνης).

Ο Κετσπάγια θα προβεί σε αλλαγές στην 11αδα του συγκριτικά με το φιλικό στο Περιστέρι το περασμένο Σάββατο, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Σιμόες, Αραβίδης και Βάργκας.

Ετσι, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι: Ανέστης στο τέρμα, Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας, Ντίντακ στο αριστερό, Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας, Γαλανόπουλο και Γιόχανσον αμυντικά χαφ, Μάνταλο δεκάρι, Πατίτο και Μπακασέτα στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Αλμέιδα σέντερ φορ.

Ο Κετσπάγια θέλει να δει τον Πατίτο ξανά βασικό και δη από τα άκρα μετά την πώληση Μπαρμπόσα, ενώ για δεύτερο σερί φιλικό ο Μπακασέτας θα είναι εξτρέμ όπως και απέναντι στον Ατρόμητο.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του φιλικού στη Θεσσαλονίκη και όλο το ρεπορτάζ από το ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X